Vertelwerkplaats

Een verhaal wordt pas echt van jou, als je het vaak aan anderen vertelt.

Daarom bieden we (in Utrecht in samenwerking met de Vertelacademie en in Zwolle i.s.m. met Bernadet van der Veen en de Sassenpoort) drie keer per maand, tien maanden per jaar, de mogelijkheid om met collega-vertellers te oefenen en elkaar te klankborden.

Er is geen publiek, dus iedereen vertelt een verhaal (of een fragment waaraan gewerkt wordt)

      • Elke eerste dinsdag van de maand van 20:00 – 22:00 uur bij Noordje; Zamenhofstraat 14B, 1022 AC Amsterdam (7 minuten lopen van metrohalte Noorderpark)
      • Elke tweede dinsdag van de maand van 20:00-22:00 uur in de Sassenpoort; Sassenstraat 53, 8011 PB Zwolle, Nederland (op loopafstand van NS-Station Zwolle)
      • Elke derde dinsdag van de maand van 20:00 – 22:00 uur  in de Berenkuil; Biltstraat 166, 3572 BP Utrecht (bushalte Oorsprongpark met bussen: 28, 53, 74 & 77 v.a. CS)

Om  zoveel mogelijk mensen een kans te geven, om bij ons te werken, kun je je telkens alleen aanmelden voor de eerstvolgende werkplaats, op de door jou gekozen datum en locatie. Je kunt dus niet voor latere maanden reserveren. Want helaas komt het geregeld voor, dat iemand – die zich had aangemeld – uiteindelijk niet komt opdagen. Er zijn dan mensen voor niets teleurgesteld EN de werkplaats komt niet uit met de kosten.  Vandaar deze nieuwe (en omslachtige) aanmeld-proceduere: Aanmelden kan alleen nog door het sturen van een emailtje, met daarop de door jou gewenste datum en locatie. Je krijgt dan een antwoord-email met een tikkie €7,50). Zodra die is betaald, sta je op de deelnemerslijst en krijg je een bevestigings mailtje.