Algemene voorwaarden

Artikel 1 | Plaatsbewijzen

1.1 Om een stoel te reserveren dient men het contactformulier volledig in te vullen. In de antwoordmail wordt dan een ‘Tikkie’ voor één persoon meegestuurd. Met het betalen van het ‘Tikkie’ (eventueel meermaals, als u met meer personen komt) zet men zich op de bezoekerslijst. Daarvan wordt geen bevestigingsmail meer gestuurd.

1.2 De verstrekte informatie wordt door ‘Gember en Citroenen’ bewaard met instemming van de bezoeker

1.3 De bezoeker kan zich voor klachten of vragen over de betaling richten tot ‘Gember en Citroenen

Artikel 2 | Prijzen en betaling

2.1 Alle gehanteerde prijzen zijn in euro’s en inclusief administratiekosten en omzetbelasting (BTW).

Artikel 3 | Annulering of geld terug

3.1 Een eenmaal gereserveerd- en betaalde stoel kan niet meer worden geannuleerd. Mocht de bezoeker onverhoopt, om welke reden dan ook, verhinderd zijn, kan de stoel worden doorverkocht dan wel weggegeven worden. De oorspronkelijke bezoeker verplicht zich dan wel, de nieuwe gegevens te melden bij ‘Gember en Citroenen

3.2 Mocht een voorstelling door ‘Gember en Citroenen’ worden geannuleerd, wordt er een email gestuurd naar alle bezoekers die hadden gereserveerd. De bezoekers worden in die mail uitgenodigd om een ‘Tikkie’ met het betaalde bedrag te sturen in de antwoordmail. Dat wordt dan per ommegaande betaald.

Artikel 4| Leer- en probeerpodium

4.1 Elke verteller die op het leer- en probeerpodium komt vertellen, dient het te vertellen verhaal tenminste tweemaal te repeteren in de online vertelwerkplaats.

4.2 Elke verteller die komt vertellen op het leer- en probeerpodium dient tenminste twee betalende bezoekers mee te nemen naar haar/zijn/hen’s optreden.